Seminar Diers en Isokinesie: meld u nu aan!

Posted on

Voor de komende tijd staan er weer een aantal seminars en masterclasses op de planning!

Seminar DIERS

Altijd al benieuwd geweest naar de toepassing van rugscans zonder gebruik te maken van schadelijke röntgenstraling? Dan is op 9 november 2022 de kans om meer te weten te komen over de toepassing van het Diers 4D Motion Lab en Diers 4D Posture Lab tijdens de Diers Seminar!

DIERS 4D Motion lab maakt een dynamische analyse van de wervelkolom en de houding van uw cliënt. Het 4D Motion lab bestaat uit de software dat een ruganalyse maakt, een video voor ganganalyse dat zorgt voor detectie en meting van de beenas, en een loopband met geïntegreerde drukplaat. Het lab is geschikt voor alle professionals die op zoek zijn naar apparatuur dat in staat is een ruganalyse uit te voeren, evt. in combinatie met een loopanalyse.

Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam
Kosten: € 25,- p.p. bij inschrijving vóór 5 oktober 2022. Daarna € 50,- 

Seminar Isokinesie

Gebruikt u een isokinetisch testapparaat zoals de Biodex System 4 en wilt u meer verdieping in de toepassing en protocollen? Of wilt u meer weten over isokinesie? Dan nodigen we u van harte uit voor ons Seminar Isokinesie op zaterdag 19 november 2022

  • Op het programma staat een gevarieerd programma met experts uit het vakgebied (o.a Bill Galway – Biodex), workshops en volop ruimte om met elkaar discussiëren.
  • Onderwerpen die aan bod gaan komen zijn: schoudermetingen, normwaarden, onderzoek en data-analyse

Locatie: KNVB Campus Zeist
Kosten: € 50,- p.p.

Let op! Een deel van dit seminar wordt gegeven in het Engels

Schrijf u snel in via deze link!