Bedrijfsgeneeskunde

Producten - Bedrijfsgeneeskunde

ProCare biedt geavanceerde apparatuur en gebruiksvriendelijke software voor bedrijfsgeneeskunde. Van long- en audiometrie tot inspanningstesten en ECG-systemen, onze oplossingen helpen bij het detecteren en beheren van gezondheidsrisico's op de werkplek. Met naadloze integratie via ODIS wordt het keuringsproces efficiënter en effectiever.
22 producten
Product details
Bedrijfsgeneeskunde

Diagnoptics

Diagnoptics AGE Reader

Product details
Bedrijfsgeneeskunde

Omron

OMRON M6 Bloeddrukmeter

Product details
Bedrijfsgeneeskunde Software

ODIS

ODIS Keuringssoftware

Product details
Bedrijfsgeneeskunde

Seca

Seca lengtemeters

Product details
Bedrijfsgeneeskunde Inspanningsfysiologie & ECG apparatuur

Strässle

Strässle ECG Zuigelektrodensystemen

1 2 3

Bedrijfsgeneeskunde

Innovatieve Producten voor Bedrijfsgeneeskunde

ProCare biedt een uitgebreid assortiment aan geavanceerde apparatuur voor fysieke testen in bedrijfsgeneeskunde. Van long- en audiometrie-apparatuur tot inspanningstesten en ECG-systemen, al onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven. Wat onze oplossingen onderscheidt, is de naadloze integratie met onze gebruiksvriendelijke ODIS software, waardoor het beheer van testresultaten eenvoudig en veilig is.

Essentiële Diagnostische Tools

Onze spiro- en audiometrie-oplossingen zijn onmisbaar voor het snel en accuraat detecteren van long- en gehoorproblemen bij werknemers. Met draagbare en gebruiksvriendelijke apparatuur kunnen potentiële gezondheidsrisico’s tijdig worden geïdentificeerd en aangepakt, ondersteund door gedetailleerde analyse via ODIS.

Efficiënt Keuringsproces

Dankzij onze ODIS keuringssoftware wordt het gehele keuringsproces moeiteloos beheerd. Van het starten en opslaan van verschillende keuringen tot het eenvoudig vergelijken van resultaten, alles kan worden beheerd via één handige online applicatie. Hierdoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om draait: de gezondheid van werknemers.

ProCare biedt een complete oplossing voor bedrijfsgeneeskunde, met geavanceerde producten en software die het proces vereenvoudigen en verbeteren.