Cursus Inspanningsfysiologie (CPET)

CPET TestenOp steeds meer plekken binnen én buiten het ziekenhuis wordt inspanningsfysiologie of CPET toegepast. Met een CPET test kan je optimaal oordelen over de prestaties van een sporter, revalidant of patiënt met beperking aan de onderste extremiteiten. Aan de hand van de resultaten bepaalt u de optimale trainingsintensiteit. Volg de cursus Inspanningsfysiologie en leer alles over:

De mogelijkheden van CPET | Hoe u een CPET test afneemt | Practicum test op loopband en fietsergometer | Resultaten interpreteren

Inschrijven voor de cursus

Waarom u de cursus Inspanningsfysiologie niet wilt missen

⊕ Praktische testen op de fietsergometer en loopband

⊕ Training van bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog Laura Huinink

⊕ Lezing van Sam Ballak (Embedded Scientist bij Sportcentrum Papendal) over de inzet van verschillende fysiologische protocollen en de vertaling daarvan naar hartslagzonemodellen

⊕ Stel vragen over uw eigen casussen aan de experts

Over de cursus

Deze dagcursus vindt plaats in Nederland en in België. Het is ook mogelijk om deze cursus incompany bij u op locatie te boeken. Naast theorie worden er practica afgenomen. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan de cursus.

Datum op aanvraag | €399,- per persoon | Programma Cursus

Voor wie is de cursus geschikt?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor bedrijfsartsen, sportartsen functielaboranten, (bedrijfs-) verpleegkundigen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, doktersassistenten en praktijkondersteuners die zich bezighouden met ergospirometrie-onderzoek en hun kennis daarover willen verdiepen. Om deze cursus te kunnen volgen is enige kennis van inspanningsfysiologie gewenst. Mocht u niet beschikken over deze kennis, dan ontvangt u van ons literatuur die u van te voren dient door te nemen.

Inschrijven voor deze cursus?

Vul het inschrijfformulier in. Op deze cursus zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing.

Liever vrijblijvend meer informatie?

Mail naar cursussen@procarebv.nl.