Inschrijven cursussen

Met onderstaand formulier geeft u zich op voor (een van) onze cursussen.

Wilt u zich inschrijven met meerdere deelnemers? Dan kunt u dat hier doen. Ook kunt u hier uw ordernummer toevoegen.

Let op! Wilt u zich inschrijven voor meerdere cursussen? Door de CTLR of SHIFT knop te gebruiken op uw toetsenbord kunt u meerdere cursussen tegelijkertijd selecteren.

Let op! 

Onze cursussen vinden enkel doorgang bij voldoende deelnemers. De genoemde prijzen zijn geldig voor 2018 en zijn exclusief BTW en eventuele hotelovernachtingen. In elk bedrag is inschrijfgeld verwerkt. Inschrijving is mogelijk door het insturen van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier en betaling van de factuur onder vermelding van de naam en datum van de cursus en de naam van deelnemer(s). Selectie geschiedt op datum van binnenkomst van zowel inschrijving als betaling. Bij overschrijding van het deelnemersaantal is het mogelijk dat u op de wachtlijst wordt geplaatst. ProCare behoudt zich het recht voor door omstandigheden cursussen te annuleren, verplaatsen en/of het programma te wijzigen. Bij annulering van uw inschrijving worden onderstaande bedragen in rekening gebracht:

  • 8 weken voor aanvang cursus: €50 inschrijfkosten
  • 8 tot 4 weken voor aanvang van de cursus: 50% annuleringskosten
  • <4 weken voor aanvang van de cursus: 100% annuleringskosten.

Wanneer u verhinderd bent, is het mogelijk om een vervanger te sturen voor uw inschrijving. In dit geval worden er naast de kosten voor de cursus alleen de inschrijfkosten van €50 in rekening gebracht.

Heeft u vragen of twijfels?

Weet u niet zeker welke cursus geschikt is voor u of heeft u een vraag? Dan kunt u ons bereiken door een mail te sturen naar : cursus coördinator Nathalie van Driesum. Bellen of chatten kan ook. Bellen kan naar: 050-5715074. Onze chat is beschikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.