Loopbanden

Producten - Loopbanden

Ontdek de toekomst van revalidatie en topprestaties met AlterG VIA. Met geavanceerde technologieën zoals NASA's Differential Air Pressure, biedt de AlterG® Pro 500 Anti-Gravity Treadmill® unieke trainingsmogelijkheden voor sporters. Verbeter looppatronen met de Biodex Gait Trainer en ontdek hoogwaardige loopbanden zoals de Lode Katana Sport en Flow Rehab. Optimaliseer uw training met AMTI's krachtplatforms. Kies voor innovatie en prestatie.
7 producten
Product details
Loopbanden

AlterG

AlterG PRO

Product details
Loopbanden

Biodex

Biodex Gait Trainer 3

Product details
Loopbanden

Lode

Lode Valiant 2

Product details
Loopbanden

Lode

Lode Katana Sport

Loopbanden

Ontdek de toekomst van revalidatie en topprestaties met de AlterG VIA, de nieuwste innovatie in anti-zwaartekracht loopbanden. Deze geavanceerde loopband, voorheen bekend als de AlterG Pro 500 Anti-Gravity Treadmill, biedt een ongeëvenaarde ervaring voor zowel patiënten als sporters. Met behulp van baanbrekende Differential Air Pressure (DAP) technologie, ontwikkeld door NASA, kan de AlterG VIA tot 80% van het lichaamsgewicht van een patiënt ondersteunen, waardoor een effectieve revalidatie mogelijk is zonder overmatige belasting.

De AlterG VIA is niet alleen een anti-zwaartekracht loopband; het is een geavanceerd revalidatie- en trainingsinstrument dat is uitgerust met de nieuwste technologieën om optimale resultaten te behalen. De Biodex Gait Trainer biedt realtime biofeedback om patiënten te begeleiden naar een correct looppatroon, waarbij staplengte, stapsnelheid en stapsymmetrie direct worden aangepakt.

Voor uitgebreide test- en trainingsmogelijkheden bieden de robuuste en betrouwbare Lode Valiant 2-loopbanden alles wat nodig is voor sporters, revalidanten en patiënten. Met modellen zoals CPET, Rehab, Sport en Pediatric, is er een Valiant 2 voor elke behoefte.

 

Het Lode Body Weight Support System ondersteunt patiënten bij het lopen, terwijl de Lode Katana Sport een van de meest geavanceerde en medisch gecertificeerde loopbanden is, speciaal gebouwd voor (top)sport.

Voor kinesitherapeuten biedt de Flow Rehab een no-nonsense benadering van loopbandtraining, terwijl loopbanden van AMTI zijn uitgerust met twee krachtplatforms voor een uitgebreide evaluatie. Kies uit modellen zoals de Tandem Treadmill (voor-achter) of de Side-by-Side Treadmill voor een op maat gemaakte ervaring.

Met de AlterG VIA en zijn uitgebreide reeks aanvullende systemen en loopbanden, is de toekomst van revalidatie en topprestaties binnen handbereik. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw praktijk, sportteam of medische faciliteit.