AMTI

ProCare heeft gekozen voor de krachtenplaten van AMTI omdat deze speciaal zijn ontworpen voor de biomechanica van de bewegende mens. De eigenschappen van de platen zijn hier op aangepast. Dit zorgt voor een zeer hoge nauwkeurigheid (tot wel 0,1%), zeer lage crosstalk (tot 0,05%) en een COP nauwkeurigheid tot 0,2 mm. Deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat de AMTI platen ideaal zijn voor zowel sport als revalidatie. Dit gecombineerd met de nieuwe “top-through” mounting mogelijkheden van AMTI geeft altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Combinatie met video-analyse

Vaak worden krachtenplaten gecombineerd met 2D of 3D-videoanalyse. Dat kan bijvoorbeeld met software als Vicon, CMAX of Templo. Al deze internationale, grote merken hebben jarenlange ervaring met de koppeling van AMTI krachtplaten. Wij kunnen u zowel adviseren in de aanschaf van een losse plaat als het verzorgen van een volledige inrichting en installatie van een geïntegreerd bewegingsanalyse lab.

De krachtenplaten van AMTI zijn er in allerlei soorten en maten, aangepast aan het type gebruik. Afmetingen variëren hierin van 15x15 tot 120x120 cm, waarbij 50x50 en 40x60 het meest gangbaar zijn. Neem contact op met ProCare om u te laten adviseren welk krachtenplatform het best bij uw situatie past. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende krachtplatformen die er zijn.

Alle 6 resultaten

Vragen?