GymAware

GymAware is het merk achter accurate krachtmetingen. Zowel sterkte als herhalingen kunnen worden gemeten met de handige Powertool. Deze tool is het meest gebruikt over de hele wereld om prestatie te meten tijdens trainingen, in de sportschool of het krachthonk.

Een tool uit Australië

De Powertool is ontworpen door Australische sportieve deskundigen, geproduceerd in Australië en gebruikt door elite sportteams en instellingen op internationaal niveau. GymAware biedt wetenschappelijk gevalideerde en bruikbare statistieken die zullen helpen bij het verbeteren van prestaties tijdens trainingen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat deze tool heel geschikt is voor een toepassing als sport performance en door veel trainers van atleten en topsporters wordt gebruikt.

Opslag voor kracht gerelateerde gegevens

GymAware is 's werelds grootste opslagplaats voor kracht gerelateerde gegevens. Tot op heden zijn er meer dan 5,5 miljoen individuele herhalingen op de beveiligde database verzameld. Het product is gevalideerd door het Australian Institute of Sport en wordt veelvuldig gebruikt in research papers over de hele wereld.

Nauwkeurige apparatuur

GymAware is ontworpen en gebouwd door ingenieurs met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van sport-technologie voor de topsport. Het product is opgebouwd als een instrument voor het meten van prestaties in de sportschool. en is uitgebreid en objectief getest. Als u meer wilt lezen over deze tool, kunt u hieronder het product selecteren. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen bij vragen over de inzet in uw organisatie, praktijk of sportschool.

Alle 2 resultaten

Vragen?