HUR

HUR is een merk dat staat voor moderne technologie op het gebied van revalidatie/fitnessapparatuur. De apparatuur van HUR is het resultaat van 15 jaar wetenschappelijk gefundeerde productontwikkeling, dat door samenwerking met verschillende universiteiten en experts in fysiologie en biomechanica over de gehele wereld mogelijk werd.

Natural Transmission
Het hart van HUR is ‘Natural Transmission’. Dit staat voor een natuurlijke krachtoverdracht gebaseerd op pneumatisch mechanisme. Op basis van de dubbele functie van de diverse apparatuur kunnen verschillende spiergroepen op 1 apparaat getraind worden. De weerstand is instelbaar per 100 gram en wordt gebaseerd op het krachtniveau van de gebruiker. Door de compactheid van de machines scheelt het qua vloeroppervlakte bij het inrichten van een trainingszaal. Producten van dit merk zijn inzetbaar voor een brede doelgroep doordat er naast de revalidatieapparaten ook rolstoel toegankelijke apparaten leverbaar zijn. De apparatuur kan stand alone werken maar ook worden aangestuurd via de SmartTouch software.
SmartTouch Software
SmartTouch software wordt momenteel ingezet bij verschillende organisaties binnen Nederland. Zij combineren de software met de apparatuur voor optimale onderzoeksresultaten en inzicht in de voortgang van patiënten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een praktijkvoorbeeld zien? Dan kunt u het PDF-bestand hieronder downloaden en zien hoe onder andere UMCG Groningen en Recura revalidatiecentrum HUR apparatuur combineren met SmartTouch.
HUR SmartTouch in de praktijk

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Vragen?