IAC

Martin Hirschorn, een Duitse ingenieur en pionier in geluidsreductie, had een droom. Deze droom was om het lawaai te verminderen in verband met het moderne leven. In 1949 stichtte hij Industrial Acoustics Company (IAC) op. Het bedrijf had toen hetzelfde doel als nu het geval is. Dit gaat om het begrijpelijker maken van de spraak, het verminderen van de impact van industrielawaai en het gevoel van gehoor te beschermen. In het kort, van de wereld een rustigere plek maken. Al bijna 50 jaar creëert Hirschorn oplossingen die nu nog worden gebruikt, waardoor het lawaai van de dagelijkse technologie draaglijker wordt voor de werknemers. Zijn passie voor stillere, gezondere en prettigere omgevingen stroomt nog steeds door de moderne IAC die hij jaren geleden heeft opgericht. IAC is uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste aanbieder van lawaaibeheersing
Product van IAC
De Mini 250 Audiocabine van IAC is een gebruiksvriendelijke audiocabine waarin verschillende hoortesten kunnen worden uitgevoerd. De cabine is makkelijk op te zetten en ook vrijwel direct in gebruik te nemen. Ideaal voor praktijken die snel willen kunnen handelen. De 250 serie Mini Sound audiocabines bieden een gecontroleerde, akoestische omgeving waarin hoortesten op een efficiënte manier kunnen worden afgenomen.
Advies?
De IAC Mini 250 Audiocabine verkopen we met name binnen de Bedrijfsgeneeskunde. Wij van ProCare kunnen u voorzien van uitgebreid advies. Dit kan zowel  met betrekking tot de aanschaf van de IAC Mini 250 Audiocabine of als u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn van het product. Als u een offerte wilt aanvragen kunt u het onderstaande product kiezen. Op die pagina kan u weer doorgestuurd worden naar het offerteformulier. Als u gewenste product niet tot ons assortiment behoord kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers, u kunt chatten op de website of het contactformulier in te vullen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Enige resultaat

Vragen?