Tanita

Tanita is een bekend weegschalen merk dat een bekende naam is voor zowel professionals als consumenten. Alles dat te maken heeft met lichaamsmetingen, in wat voor vorm dan ook, wordt door dit merk populaire merk aangeboden. De apparatuur wordt vanuit Nederland gedistribueerd. Hierdoor ontstaan er korte lijnen waardoor een snelle levering mogelijk is, ook in België.
Productaanbod Tanita
Het productaanbod van Tanita is nogal divers. Voor professionals in de zorg bestaat het aanbod uit Body Composition Analyzers, weegschalen zonder vetmeting, baby weegschalen en accessoires als draagtassen. Voor iedere praktijk en iedere toepassing op zorg gebied is er daarom een geschikte meter te vinden.
Toepassing Body Composition Analyzers
De Body Composition Analyzers kunnen goed worden ingezet op het gebied van sport performance. Zo kan bijgehouden worden hoeveel spiermassa iemand heeft (ontwikkeld) en wat het vetpercentage van een persoon is. Maar de apparatuur uit deze categorie berekent bijvoorbeeld ook het BMI, waardoor een weegschaal ook goed in te zetten is door bedrijfs- en huisartsen.
Advies over Tanita apparatuur?
Op onze merkpagina vindt u een klein overzicht van de beschikbare apparatuur van dit merk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit apparaat? Dan kunt op de desbetreffende productpagina (vrijblijvend) een offerte aanvragen. Niet alleen kunnen we u adviseren over de apparatuur van dit merk, ook kunnen we u voorzien van advies met betrekking tot de complete inrichting van een lab of praktijk. Wilt u weten wat de mogelijkheden hierin zijn? Dan kunt u contact met ons op nemen door middel van het contactformulier, of rechtstreeks met een van onze accountmanagers.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met Tanita apparatuur? Dan kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met onze accountmanager Sieger. Mail Sieger.

Alle 6 resultaten

Vragen?