Vicon

Vicon behoort tot de internationale top als het gaat om motion capturing. Het bedrijf ontwikkelt producten die zeer nauwkeurig zijn waardoor ze te gebruiken zijn voor verschillende toepassingen zoals revalidatie, (wetenschappelijk) onderzoek en sport performance. Binnen het assortiment van deze leverancier zijn voornamelijk camera's en software te vinden die het mogelijk maken om een zo optimaal mogelijk beeld te verkrijgen van beweging. Door de producten te koppelen met krachtplaten en EMG's behoort een complete en nauwkeurige bewegingsanalyse tot de mogelijkheden.
Vicon producten
ProCare biedt een vijftal verschillende producten van dit merk aan die dus goed kunnen worden in gezet in het lab om optimaal te kunnen analyseren. Zo kunt u bij ons de keuze maken tussen Nexus 2.0 of Polygon software. Als het op camera's aankomt, maakt u de keuze tussen optische camera's als de Vicon Vantage of Vero. De Vue is een HD-camera die te combineren is met alle bovenstaande producten. Ook de ProEclipse software kan ProCare u aanbieden. Deze software maakt het mogelijk om op een makkelijke manier in verkregen data te zoeken. De producten van Vicon worden onder andere ingezet bij bedrijven als Ajax en de universiteit van Leuven.
Magazine
Vicon brengt ieder jaar een magazine uit waarin ze klantverhalen en case studies vanuit de hele wereld laten zien. Benieuwd naar de verhalen? Het magazine is hier te downloaden: Vicon magazine - The Standard 2018

Bent u benieuwd welke producten van deze leverancier geschikt zijn voor u? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Alle 10 resultaten

Vragen?