Actueel

Blijf up-to-date

Nieuw exclusief partnership met Fourier Rehab

Op 28 juni 2024 ondertekenden we officieel ons partnership met Fourier Rehab. ProCare is vanaf nu de exclusieve vertegenwoordiger van de revalidatie-oplossingen van Fourier Rehab in de Benelux.

Fourier Rehab, (eerder bekend als Fourier Intelligence) is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van revalidatierobotics. Hun innovatieve technologieën voor zowel bovenste als onderste extremiteiten bieden zorgprofessionals effectieve, betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossingen.

Fourier Rehab speelt in op de toenemende vraag naar betaalbare en gebruiksvriendelijke technologie die ervoor zorgt dat zorgprofessionals zich kunnen focussen op hun kerntaak: zorg verlenen. Dit sluit naadloos aan bij de missie van ProCare om met state of the art technologie en software professionals in staat te stellen om significante verbeteringen te realiseren in de algemene gezondheid en beweegprestatie van mensen.

Wij kijken ernaar uit om samen met Fourier Rehab bij te dragen aan een langer en gezonder leven voor iedereen in de Benelux.