Nieuwe accountmanager sportgeneeskunde

Posted on

Wegens het vertrek van de huidige accountmanager sportgeneeskunde Jos Nijborg is ProCare op zoek gegaan naar een vervanger. Deze is gevonden in Myke Ettes die per 12 november as. zal beginnen in haar nieuwe functie. Myke is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit der Medische wetenschappen en heeft daarmee haar Master Bewegingswetenschappen, specialisatie sport, leren & presteren behaald.

Afstudeeronderzoek

Tijdens haar afstudeeronderzoek “Monitoring trainingprograms and results in professional speed skating” heeft zij veel gewerkt met apparatuur van ProCare. Hierbij zijn bij de professionele schaatsers van team APPM maximale aerobe ergospirometrietesten en anaerobe Wingate testen afgenomen. Voor ons is Myke de perfecte kandidaat om het ProCare team te versterken. Myke is voor u vanaf 12 november direct bereikbaar voor al uw vragen m.b.t. apparatuur op het gebied van sportgeneeskunde.

Mocht u haar persoonlijk willen ontmoeten dan komt zij graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Haar contactgegevens zijn:

Mobiel: 06-54252573
E-mail: mettes@procarebv.nl

Wij wensen Myke veel succes in haar nieuwe functie!