Kinesitherapie

Breng uw kinepraktijk of oefenzaal naar een hoger niveau met onze state-of-the-art oplossingen

Trainen, meten en verbeteren

Bij ProCare begrijpen we de uitdagingen waarmee kinés worden geconfronteerd bij het bieden van effectieve zorg aan hun patiënten. Daarom leveren wij hoogwaardige, medisch gecertificeerde apparatuur en software die u helpen zich te onderscheiden en meer patiënten te helpen met specifieke klachten of aandoeningen.

50-image

Cardio training

Ontdek onze geavanceerde ergometers, loopbanden en bewegingstrainers die zijn ontworpen om patiënten te helpen hun cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en hun algehele conditie te versterken. Deze medische fitnessapparatuur en bewegingstrainers die passen in iedere fysiopraktijk of oefenzaal.

Cardio testen

Onze apparatuur voor inspanningsfysiologie en ECG biedt nauwkeurige metingen en analyses om de cardiovasculaire gezondheid van uw patiënten te beoordelen en hun trainingsprogramma’s effectief te optimaliseren.

50-image
50-image

Krachttraining

Verbeter kracht en flexibiliteit met onze state-of-the-art krachttrainingsapparatuur, ontwikkeld om patiënten te helpen bij hun revalidatie en prestatiedoelen. Deze unieke apparatuur werkt niet met ouderwetse, zware gewichten, maar werkt op luchtdruk met handige software. Zo kan de patiënt eenvoudig zelf inloggen en trainingen starten, en kan u als behandelaar de trainingsvoortgang monitoren.

 

Krachttesten

Meet de vooruitgang en kracht van uw patiënten nauwkeurig met onze geavanceerde krachttestapparatuur, waardoor u een gepersonaliseerde benadering van hun revalidatie kunt bieden. Zo leveren we dé gouden standaard in isokinetisch testen, maar bieden we ook handheld dynamometers. Krachttesten op de manier die bij uw praktijk past.

50-image
50-image

(Sports) Performance testen

Op zoek naar oplossingen voor sprong- en hoptesten, Velocity Based Training, behendigheidstesten of loopanalyses? Onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen voldoen aan al uw eisen.

Software voor kinesitherapie

Maakt u veel gebruik van blessure-risicoscreening, performance testing of return-to-sports testen? Dan is het Hylyght softwarepakket geschikt voor u! In deze software vergelijkt u uitslagen van legio testen met normaalwaarden, zorgt u ervoor dat alle data op één plek staat én maakt u eenvoudig rapportages.

Voorstekruisbandrevalidatie met Euleria

Voorstekruisbandrevalidatie is een veelbesproken onderwerp binnen de sport- en kinesitherapie. Met de opkomst van deze blessure groeit ook de vraag naar effectieve revalidatiemethoden. ProCare biedt met Euleria een innovatieve oplossing voor dit probleem: een systeem met talloze mogelijkheden voor het testen, meten en verbeteren van bewegingen na een voorstekruisbandblessure.

image

Euleria

image

Dé oplossing voor VKB

image

Effectieve revalidatiemethode

image

Vraag naar de mogelijkheden

Aanbevolen kinesitherapie producten

Ontdek onze geavanceerde apparatuur voor kinesitherapie. Van sportkinesitherapie tot kinderkinesitherapie en van revalidatie tot oncologie kinesitherapie: we adviseren u graag over de oplossing die past bij uw werkwijze.

Interesse?

Wilt u een demo van een product? Offerte opvragen? Of meer informatie over onze apparatuur? Accountmanager Ivo zorgt ervoor!

contact person

Ivo Lub

Accountmanager

Zij gingen u voor

Rijksuniversiteit groningen

Sigrid Olthof

“ProCare levert een belangrijke bijdrage met apparatuur en expertise”

Als sportwetenschapper ben ik vaak met de apparatuur en mensen van ProCare in aanraking gekomen. ProCare levert een belangrijke bijdrage met apparatuur en expertise voor inspanningstesten, sprint- en spronganalyses en team monitoring.

Eelman fysiotherapie

Raphael Eelman, fysiotherapeut

“Over persoonlijke service gesproken! Top!”

De MicroFET is op de vrijdag na kerst langs gebracht. Over persoonlijke service gesproken! Top!

Hanzehogeschool Groningen

Ruby Otter, Instituut voor Sportstudies

“De service van ProCare was altijd uitstekend”

De afgelopen jaren heb ik mogen werken aan een promotieonderzoek over fysieke en psychosociale stress en herstel in (top)duursport. Dankzij de betrokkenheid van ProCare is het onderzoek uitgemond in een proefschrift. De service was altijd uitstekend.

Service en onderhoud

Of u nu vaste klant bent bij ons en een onderhoudscontract heeft, of te maken hebt met een technische storing. Ons GOZ-gecertificeerde Service & Supportteam kan u met elk probleem helpen.

contact person

Arjen Walraven

Accountmanager Service & Projectmanager