Sport

Geavanceerde oplossingen voor prestatieverbetering, revalidatie en training

Trainen, meten en verbeteren

Sport is trainen, meten en verbeteren. Het verschil tussen winst en verlies is soms een kwestie van slechts enkele milliseconden. Door het afnemen van diverse testen verkrijgt u inzicht in conditie, belasting, progressie of blessures. Denk hierbij aan maximale inspanningstesten, performance testen of testen of een sporter weer klaar is om het veld op te gaan na een blessure. Wat voor oplossing u ook zoekt: bij ProCare bent u verzekerd van de beste apparatuur en software voor uw sporter.

50-image

Inspanningsfysiologie

Een inspanningstest geeft veel informatie over de fitheid en conditie van een persoon. Om deze test zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren is kwalitatief hoogwaardige apparatuur nodig. Wij leveren u deze graag en bieden een zeer uitgebreid assortiment aan Lode fietsergometers, loopbanden en Cortex ademgasanalysesystemen. Geschikt voor elk conditioneel niveau en de gouden standaard binnen inspanningstesten.

Uw complete oplossing voor inspanningsfysiologie

100-image

Sports Performance

Het is een uitdagende taak om de prestatie van een (top)sporter te optimaliseren. Data speelt hierin een cruciale rol. Test het atletische vermogen in al haar facetten voor een zo compleet mogelijke analyse. Of u nu een oplossing zoekt voor Velocity Based Training, weerstandstraining, team performance testing, sprong- en hoptesten, core temperature metingen of krachtmetingen. Met onze brede klantenkring in de sportwereld én onze jarenlange ervaring hebben we altijd een passende oplossing voor u.

50-image
50-image

Return To Sports

Het veilig en effectief terugkeren naar sport na een blessure vereist zorgvuldige begeleiding en geavanceerde tools. Onze oplossingen voor isokinesie, krachtmetingen en vacuümtherapie, ondersteunen het revalidatieproces en minimaliseren het risico op nieuwe blessures. Voor een gedetailleerde analyse van bewegingspatronen en biomechanica bieden we oplossingen voor voetzooldrukmetingen en 2D sprong- en loopanalyses. Alle testen en oefeningen veilig opslaan op één plek? Gebruik de Hylyght software voor beheer en analyse van verzamelde testgegevens.

 

Aanbevolen producten

Ontdek onze geavanceerde sportapparatuur, specifiek ontworpen om topsporters en atleten te ondersteunen in hun prestaties, revalidatie en training. Van inspanningsfysiologie tot terugkeer naar sport, wij bieden innovatieve tools voor optimale sportprestaties.

Meer weten?

ProCare levert alles wat nodig is om bewegingen en prestaties van sporters te meten en verbeteren. Accountmanager Eric is zelf fanatiek hardloper én Bewegingswetenschapper en adviseert u daarom graag.

contact person

Eric van der Meer

Accountmanager

Zij gingen je voor

Rijksuniversiteit groningen

Sigrid Olthof

“ProCare levert een belangrijke bijdrage met apparatuur en expertise”

Als sportwetenschapper ben ik vaak met de apparatuur en mensen van ProCare in aanraking gekomen. ProCare levert een belangrijke bijdrage met apparatuur en expertise voor inspanningstesten, sprint- en spronganalyses en team monitoring.

Eelman fysiotherapie

Raphael Eelman, fysiotherapeut

“Over persoonlijke service gesproken! Top!”

De MicroFET is op de vrijdag na kerst langs gebracht. Over persoonlijke service gesproken! Top!

Hanzehogeschool Groningen

Ruby Otter, Instituut voor Sportstudies

“De service van ProCare was altijd uitstekend”

De afgelopen jaren heb ik mogen werken aan een promotieonderzoek over fysieke en psychosociale stress en herstel in (top)duursport. Dankzij de betrokkenheid van ProCare is het onderzoek uitgemond in een proefschrift. De service was altijd uitstekend.

large image
Velocity Based Training is een revolutionaire trainingsmethode die kan helpen bij het versnellen van het herstelproces en het terugkeren naar pre-blessure prestatieniveau.

Service en onderhoud

Of u nu vaste klant bent bij ons en een onderhoudscontract heeft, of te maken hebt met een technische storing. Ons GOZ-gecertificeerde Service & Supportteam kan u met elk probleem helpen.

contact person

Arjen Walraven

Accountmanager Service & Projectmanager