ProCare evenementen en Corona

Posted on

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de status van onze geplande evenementen. We houden hierbij de richtlijnen van het RIVM uiteraard in acht. Omdat de ontwikkelingen per dag kunnen verschillen, vindt u hier de actuele status. We werken deze pagina bij op het moment dat er nieuws is. Op dit moment is dit de status van onze eigen geplande evenementen:

Ergometrie Basis | ECG BasisECG Interpretatie | Spirometrie: deze offline cursussen zijn geannuleerd en omgezet naar een online versie. De cursussen zijn ingekort naar 4 uren en worden gegeven via MS Teams. Een programma die voor iedereen toegankelijk is en ons de mogelijkheid biedt het interactieve karakter van de cursussen te behouden.

Het practicum kunnen wij helaas niet online aanbieden, dit heeft echter geen gevolgen voor het bespreken van de testresultaten. Deze zullen wij fictief aanbieden zodat dit belangrijke onderdeel blijft bestaan. De cursussen worden gegeven van 9.00 uur – 13.00 uur in de maand juni. Meer informatie, een programma en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de verschillende cursussenpagina’s.

Ergometrie Expert: geannuleerd. Helaas bevat deze cursus te veel ‘contactmomenten’ om hier een online versie van te maken. Tijdens deze cursus komen 4 verschillende practica naar voren die onmisbaar zijn. We hebben daarom besloten deze cursus te verplaatsen naar een nader te bepalen datum eind 2020. Een nieuwe datum wordt t.z.t. op de cursuspagina bekend gemaakt.

Audiometrie: de cursus Audiometrie wordt normaliter op aanvraag (incompany) ingepland. Aangezien wij ook dit vanwege Corona niet langer kunnen aanbieden, zullen we hier een online cursus van maken. Zodra er meer bekend is over dit programma leest u dit hier.

Diers seminar: geannuleerd. Verplaatst naar het einde van het jaar. Datum n.t.b. 

Om u toch alvast een inkijkje te geven in de wereld van Diers organiseren wij op 19 mei a.s. een gratis Diers webinar.  In deze webinar zal worden ingegaan op de techniek, de resultaten en de validatie en wetenschap rondom de Diers rug- en houdingsanalyse. Meer informatie vindt u hier.

Cursussen in de tweede helft van het jaar 

In de tweede helft van 2020 of in de het voorjaar van 2021 staan de volgende cursussen op het programma:

Vanwege het Corona virus zijn veel beurzen en congressen naar het najaar verplaatst. Wij begrijpen dat het najaar daarom een drukke tijd zal zijn voor onze klanten en proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden in onze planning.

Masterclasses

Naast onze betaalde cursussen bieden we ook een aantal gratis Masterclasses aan. Tijdens deze Masterclasses ligt de focus op de mogelijkheden van onze apparatuur. Mocht u zich aan het oriënteren zijn op nieuwe producten en/of meer willen weten over onze apparatuur, dan zijn deze Masterclasses zeker een aanrader voor u. Meer informatie over de Masterclasses vindt u hier.