Actueel

Blijf up-to-date

Team SD Worx slaat de handen ineen met ProCare. De vrouwenwielerploeg was op zoek naar een betrouwbare partner en leverancier van apparatuur voor lactaatmetingen. Dankzij de jarenlange ervaring in verkoop en advies over sportmedische meetapparatuur en – software, past ProCare daar perfect bij.

100-image

Team SD Worx is een ploeg die gaat voor het beste resultaat. Door te focussen op details en altijd op zoek te gaan naar verbeteringen bekleedt Team SD Worx de nummer één-positie op de World Tour-ranking. Ook ProCare maakt zich dagelijks sterk voor het verbeteren van beweging en gezondheid van mensen. Het bedrijf biedt high-end apparatuur en software: van fietsergometers, tot ademgasapparatuur en van videoanalyse apparatuur tot loopbanden.

Eric van der Meer, Bewegingswetenschapper en Accountmanager bij ProCare: “Bij ProCare staan we voor sport en beweging. Goede, betrouwbare metingen willen wij altijd zo goed mogelijk faciliteren. Daarom zijn we trots om op deze manier met lactaatmetingen een bijdrage te kunnen leveren aan de wielersport.”