Werken bij

ProCare is marktleider in het leveren van oplossingen op het gebied van bewegen in de Benelux. Tot  onze doelgroepen behoren: universiteiten, revalidatie- en topsportcentra, ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken. Persoonlijke benadering staat hierbij voorop: wij denken mee met de klant en adviseren daar waar gewenst. We zijn sterk gegroeid in de afgelopen jaren en hebben een duidelijke ambitie om verder door te groeien.

Werken binnen het ProCare team betekent…

een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief – vooruit, en soms een beetje competitief- en het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan events als de Dam tot Damloop, de 4Mijl, TKP tocht of een StrongmanRun. Passie voor bewegen zit in ons DNA.

Vacatures

Accountmanager Bedrijfsgeneeskunde

Zit accountmanagement in jouw bloed en lijkt het jou een uitdaging om samen met ProCare te groeien?

Binnen ProCare zijn we per direct op zoek naar een gedreven accountmanager voor het marktsegment Bedrijfsgeneeskunde. Als accountmanager ga je werken in een salesteam dat uit verschillende champs bestaat. Alle champs hebben hun eigen kennis en specialisme waardoor ze een specifiek deel van de markt bedienen. Als accountmanager Bedrijfsgeneeskunde ben jij specifiek verantwoordelijk voor de markt van de arbodiensten, PMO’s en healthchecks in de BeNeLux. Je weet je staande te houden in gesprekken in verschillende lagen van organisaties, van strategisch inkopers bij een grote Arboketen tot de assistent die onze applicaties bedient.

Werken binnen het ProCare salesteam betekent…

een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief -vooruit, en soms een beetje competitief- en het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan events als de 4Mijl, TKP tocht of een StrongmanRun. Het hoofdkantoor van ProCare is gevestigd in Groningen en we hebben kantoren in het Olympisch Stadion en Leuven.

Impact van jouw rol

Als champ op het gebied van Bedrijfsgeneeskunde richt jij je op het proactief opbouwen, beheren en ontwikkelen van relaties en netwerken. Dankzij jouw kennis ontwikkel je je tot een specialist op het gebied van apparatuur en onze eigen ontwikkelde software-oplossing ODIS. Vanuit je expertise heb je een adviserende rol naar de klant en ben je sparringpartner voor je collega’s. Samen tillen we de klantervaring naar een hoger niveau.

Bijbehorende taken:

 • Uitbouwen en onderhouden van klantrelaties en het netwerk;
 • Het opvolgen van offerte-aanvragen door het vertalen van de klantvraag naar een passende oplossing en advies op maat;
 • Het geven van gebruikerstrainingen en productdemonstraties;
 • Zorg dragen voor het volledig maken en up-to-date houden van het klantdossier (leads- en opportunity’s, taken, afspraken en bezoekverslagen vastleggen);
 • Je representeert ProCare B.V. in jouw markt. Zo ben je aanwezig op beurzen en congressen, bij presentaties en andere (netwerk)bijeenkomsten;
 • Je initieert in overleg met de marketingafdeling de nodige (marketing)acties en evenementen die leiden tot verbetering van de klantervaring en groei in de markt;
 • Je vertaalt input uit de markt tot kansen voor verbeteringen aan onze software-oplossingen of productassortiment.

Jouw achtergrond:

 • Je hebt een relevante HBO, of WO studie afgerond;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met bedrijfsgeneeskunde, healthchecks en gezondheidszorg;
 • Je hebt ervaring met sales, CRM-systemen en IT.
 • Je hebt ervaring met SaaS oplossingen.

Jouw kenmerken:

Bevlogen, teamplayer, flexibel, verantwoordelijk, resultaatgericht, creatief, zien van kansen, zelfstandig, diplomatiek, vindingrijk, goed kunnen luisteren, behulpzaam, ondersteunend, proactief, sportief, competitief.

Wat wij bieden voor deze functie:

 • Werken in een gezellig en ambitieus team;
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie;
 • Een interessant netwerk binnen topsport, revalidatiezorg, arbeidsgeneeskunde en onderzoek;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken om ProCare te laten groeien? Stuur dan je motivatiebrief en CV, t.a.v. Dhr. R.Wayper via mkapper@lodeholding.nl. Reageren kan t/m 31 januari 2023. Meer informatie? Bellen kan naar: 050-5715074

Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair

We zijn op zoek naar een stagiair social media die het niet erg vindt om de hele dag door te brengen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport, weet welke grote evenementen er zijn en kent sporters en atleten bij naam (of gezicht). Je spart met de online marketing specialist en accountmanager sport over de inhoud van de content en plaatst deze op de nodige kanalen. Concreet ga je het volgende doen:

 • Je plaatst sport gerelateerde content op de bekende social media kanalen zoals Instagram, YouTube en Twitter;
 • Je houdt vermeldingen nauwlettend in de gaten en speelt hier op in;
 • Je gaat actief op zoek naar relevante content;
 • Je helpt mee met het uitvoeren van het klanttevredenheidsonderzoek en het opschonen van onze klantendatabase;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen en doe je hier verslag van op social media;
 • Waar nodig plaats je relevante content op onze websites.

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Jouw achtergrond:

 • bent communicatief vaardig;
 • hebt ervaring met social media;
 • kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Harrie Baas (tel. 050-5715074). Solliciteren?

Klik hier!

Onderdeel Lode Holding

We worden met diverse stafdiensten gesteund door ons moederbedrijf Lode Holding en werken actief samen met onze zusterbedrijven Lode, aXtion, Omnium en Umaco. Binnen Lode Holding werken ruim 100 professionals, waarvan 30 bij ProCare. Bekijk ons team hier: ProCare team.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier