Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een dynamische omgeving waar teamspirit, ambitie en innovatie voorop staan. De werksfeer binnen ons bedrijf is informeel. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een grapje. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben?

Vacatures

Heb jij interesse in sport en bewegen? Werk je graag voor een bedrijf met een hands-on mentaliteit en gezellige collega’s? Vind je het leuk om langs te gaan bij diverse klanten en neem je graag initiatief? Dan heeft ProCare misschien wel een passende vacature!

ProCare is een jong en vitaal bedrijf gespecialiseerd in de levering en service van producten voor fysiotherapie, revalidatie, sportgeneeskunde, arbeidshygiëne, bedrijfsgeneeskunde en cardiologie. Wij bieden een totaalpakket aan apparatuur, zodat onze klanten één contact hebben voor alle wensen en behoeften. Persoonlijke benadering staat hierbij voorop: wij denken met onze klant mee en adviseren wanneer dat nodig is. ProCare is een betrouwbare en professionele partner en is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

Functie Inhoud

De functie van Service Engineer is een zelfstandige functie waarin je hoofdzakelijk verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van medische apparatuur bij klanten (o.a. ergometers, loopbanden, medische krachtapparatuur, etc.) in Zuid-Nederland en België (ten zuiden van lijn Rotterdam-Venlo).

Bij de klant ben je bezig met het uitvoeren van kalibratie-, onderhouds- en herstel- en installatiewerkzaamheden. Daarnaast houd je ook je eigen administratie bij. Denk je dat dit proces verbeterd kan worden? Dan wordt je input heel erg gewaardeerd. Als service engineer ben je namelijk niet alleen maar een monteur die op pad wordt gestuurd. Je onderhoudt ook contact met leveranciers, doet je eigen planning en bent verantwoordelijk voor de technische kennis van een product. Maar je opereert niet alleen zelfstandig, je werkt ook in teamverband. Daarnaast streef je naar een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

Jij

 • In bezit van MBO diploma in een technische richting
 • Bij voorkeur werkervaring in een technisch beroep in een (semi) medische omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Beheersing van de Engelse taal
 • Bij voorkeur in bezit van Medische Techniek A of de bereidheid tot behalen hiervan
 • In bezit van rijbewijs B
 • Klantgericht en representatief
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Woonachtig in Zuid-Nederland

Wij bieden voor deze functie

 • een zelfstandige functie binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving
 • veel ruimte voor eigen inbreng
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • samenwerking in een enthousiast team van collega’s

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dhr. Boekema (tel. 050 5715074, aboekema@procare.be). Solliciteren?

Klik hier!

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Ben jij komend of volgend semester op zoek naar een afstudeerstage in een dynamische en gezellige omgeving waar je de ruimte hebt voor eigen ideeën en inbreng? In overleg is het mogelijk om een passende (afstudeer)opdrachten vinden waar wij beiden echt iets aan hebben.

Momenteel hebben we de volgende vacature open staan. Open sollicitaties sturen mag natuurlijk ook altijd!

Allround stagiair

Ben jij wel eens voorbij bushalte Zernikeplein geweest? En heb je toen toevallig het Zernikepark gezien? Dan ken je ProCare misschien ook wel! Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op de sportmedische markt en toevallig zitten we om de hoek. Bij ProCare werken zo’n 24 mensen en er heerst bij ons een gezellige informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën. Als je wilt weten wat erbij komt kijken om grote klanten als Ajax, AZ, UMCG en het NOC*NSF binnen te halen en hoe je deze relatie onderhoudt,  dan ben je bij ProCare aan het juiste adres!

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een allround medewerker die het leuk vindt om alle facetten van een bedrijf mee te krijgen. Van service tot administratie, verkoop en marketing.  De meeste tijd zal je doorbrengen op en met onze service afdeling. Hierbij krijg je o.a. de vrijheid om mee te denken met ons nieuwe project service 2.0. En af en toe zal je op pad gaan om onze klanten beter te leren kennen.  Daarnaast beman je ook onze andere afdelingen en ga je o.a. bezig met de volgende taken:

 • Optimalisatie ’auto’ voorraadbeheer en prijsstellingen
 • Ondersteuning bij implementatie van een nieuw softwarepakket
 • Meedenken met veranderingen op onze service-afdeling (service 2.0)
 • Creëren en verzorgen van marketinguitingen zoals productfoto’s, promotiemateriaal, brochures, folders en ander drukwerk
 • Assisteren van accountmanagers op beurzen en congressen
 • Onderhoud van de website en social media
 • Ondersteuning bij administratieve taken

Vereisten

HBO-derdejaars stagiair Small Business Retail Management, tweedejaars Commerciële Economie, Bedrijfskunde

Communicatief vaardig en zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen werken

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. Boekema (tel. 050 5715074, aboekema@procare.be). Solliciteren?

Klik hier!

Heb jij affiniteit met meettechniek? Kun je zelfstandig werken en heb je ervaring met klantrelaties? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Voor onze business unit ProCare Safety, standplaats Groningen, zijn we namelijk op zoek naar een Accountmanager intern. ProCare Safety houdt zich bezig met het adviseren en verkopen van meetapparatuur geschikt voor metingen op de werkplek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meetapparatuur voor gas, stof en geluid. Safety is onderdeel van ProCare B.V. en is één van de belangrijkste aanbieders in de nichemarkt op het gebied van Arbo en Veiligheid.

Functieomschrijving

We zoeken iemand voor de business unit Safety die meewerkt aan de verkoop binnen de Benelux. Als interne accountmanager ben je het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, zowel tijdens het aankoopproces van de klant als na aanschaf van de apparatuur. Je werkt nauw samen met de manager Safety en ondersteunt op het gebied van sales en service. Je verantwoordelijkheid ligt bij de verkoopadministratie. Je zult werken op de verkoop binnendienst met nog drie andere collega’s.

Concreet  wordt er verwacht dat jij invulling geeft aan de volgende werkzaamheden:

 • Je bent telefonisch het eerste aanspreekpunt voor klanten;
 • Je stelt offertes op en volgt deze waar nodig zelfstandig op;
 • Je bevestigt verkooporders en zorgt ervoor dat afspraken en toezeggingen worden uitgevoerd en nagekomen;
 • Bij afwezigheid van de manager Safety draag je volledig zelfstandig zorg voor de dagelijkse werkzaamheden.
 • Je bent spin in het web voor alle voorkomende zaken binnen de verkoopafdeling.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je hebt affiniteit met meettechniek;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken;
 • Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling;
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent in staat structuur aan te brengen in je werkzaamheden;
 • Je bent proactief en initiatiefrijk;

Wij bieden voor deze functie

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiende organisatie met internationale ambities. We bieden goede primaire en secundaire arbeidswoorden en je kunt eventueel doorgroeien binnen de organisatie. Je werkt samen in een relatief klein team met enthousiaste en gezellige collega’s. We organiseren regelmatig uitjes met z’n allen.

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dhr. Boekema (tel. 050 5715074, aboekema@procare.be). Solliciteren?

Klik hier!

Het ProCare team

Het ProCare team is sportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl. ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 85 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: info@procare.be