Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een dynamische omgeving waar teamspirit, ambitie en innovatie voorop staan. De werksfeer binnen ons bedrijf is informeel. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een grapje. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben?

Vacatures

Ben jij een bewegingswetenschapper met gevoel voor business, sales en klantrelaties? Zit accountmanagement in jouw bloed en lijkt het jou een uitdaging om samen met ProCare verder in België te groeien?

Vanwege de groei binnen ProCare zijn we per direct op zoek naar een gedreven accountmanager woonachtig in België. Vanuit ons kantoor in Leuven ga je werken in en samen met het salesteam dat uit verschillende champs bestaat. Alle champs hebben hun eigen kennis en specialisme waardoor ze een specifiek deel van de markt bedienen. Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de relaties in België.

Kantoor BE

Werken binnen het ProCare salesteam betekent…

een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief ,vooruit, en soms een beetje competitief. Het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan uitdagende sportevents.

“Het leukste aan mijn werk als accountmanager vind ik dat je jezelf tijdens een verkooptraject kan ontwikkelen tot een expert in een subgebied binnen de train- en meetapparatuur. Daarbij doorloop je alle stappen van een verkoopproces, waarmee je uiteenlopende vaardigheden ontwikkelt. Daarnaast is mijn achtergrond in de bewegingswetenschappen een belangrijke factor om snel te kunnen schakelen tussen kinesitherapeuten, artsen en wetenschappers. Dit houdt je scherp en maakt het werk erg dynamisch.” Sieger Meester, Bewegingswetenschapper en accountmanager

Impact van jouw rol

Als champ op het gebied van gezondheidszorg, revalidatie en onderzoek, richt jij je op het proactief opbouwen, beheren en ontwikkelen van relaties en netwerken. Dankzij jouw kennis van bewegingswetenschappen en de branche, ontwikkel je je tot een specialist op het gebied van apparatuur voor jouw markt en doelgroep. Vanuit je expertise heb je een adviserende rol naar de klant en ben je sparringpartner voor je collega’s. Samen tillen we de klantervaring naar een hoger niveau!

Bijbehorende taken:

 • Uitbouwen en onderhouden van klantrelaties en het netwerk;
 • Je representeert ProCare BVBA in jouw markt. Zo ben je aanwezig op beurzen en congressen, bij presentaties en andere (netwerk)bijeenkomsten;
 • Het opvolgen van offerte-aanvragen door het vertalen van de klantvraag naar een passende oplossing en advies op maat;
 • Het geven van gebruikerstrainingen en productdemonstraties;
 • Zorg dragen voor het volledig maken en up-to-date houden van het klantdossier (leads- en opportunity’s, taken, afspraken en bezoekverslagen vastleggen);
 • Je initieert in overleg met de marketingafdeling de nodige (marketing)acties en evenementen die leiden tot verbetering van de klantervaring en groei in de markt in België.

Jouw achtergrond:

 • Je hebt een studie Bewegingswetenschappen of Kinesitherapie afgerond;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met gezondheidszorg, revalidatie en onderzoek en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen deze vakgebieden;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met sales, CRM-systemen en IT.

Jouw kenmerken:

Bevlogen, teamplayer, flexibel, verantwoordelijk, resultaatgericht, creatief, zien van kansen, zelfstandig, diplomatiek, vindingrijk, goed kunnen luisteren, behulpzaam, ondersteunend, proactief, sportief, competitief.

Wat wij bieden voor deze functie:

 • Werken in een gedreven en ambitieus team;
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met internationale ambities;
 • Een interessant netwerk binnen topsport, revalidatiezorg en onderzoek;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken om ProCare te laten groeien? Stuur dan je motivatiebrief en CV met daarin je telefoonnummer, naar Dhr. J. van Cuijk:

Klik hier om te solliciteren!

Meer informatie? Bellen kan naar: +32 16795329

Het ProCare team

Het ProCare team is sportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl. ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 85 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: info@procare.be